Ce rezerva anul 2015 pentru cartierul Via Carmina ?

Programul „Prima Casa” in cateva cuvinte
21.01.2015
Iata ce am reusit sa realizam in 2014 in Via Carmina.
27.01.2015

Concept - Forward to 2015 new year

Anul 2015 se asterne in fata noastra, destul de vertiginous, iar obiectivele noastre majore pentru cartierul Via Carmina arata in felul urmator:

In primul rand vom continua cu dezvoltarea prin construirea de case. In acest an ne-am propus sa lansam cateva modele noi si sa construim inca cel putin 55 de case.

In al doilea rand, avand in vedere ca, treptat, ne mutam cu lucrarile in noua zona de dezvoltare, avem in plan si lucrari mari de infrastructura cum ar fi: extindere de retele stradale de gaz, energie electrica si apa canal pe inca 4 strazi plus asfaltarea strazilor principale unde vor urma predarea caselor catre benefiarii la mijlocul anului in curs.

Si nu in ultimul rand, dorim sa infiintam pentru locatarii din cartier o asociatie de proprietari care sa reprezinte interesele rezidentilor Via Carmina in fata institutiilor publice si prin intermediul careia sa implementam regulamentul de ordine interioara a cartierului ce va contine masuri de mentinere a curateniei, respectarea reglementarilor de trafic,etc.