Ce unelte trebuie sa ai iarna in preajma casei?

Pista pentru biciclete Arad – Vladimirescu a inceput sa prinda contur chiar prin fata cartierului Via Carmina
26.11.2013
O reusita! Asa putem descrie aniversarea a 5 ani de Via Carmina.
13.12.2013

Nicaieri nu e mai bine ca acasa, dar ca acest lucru sa fie valabil si iarna, trebuie sa asiguram un minim necesar de unelte pe care trebuie sa le avem la indemana pentru orice eventualitate.

O lopata buna, una special facuta pentru zapada, amestec de sare si nisip ca solutie antiderapanta pentru scari si alei, o scara mobila, ca sa cureti zapada de pe casa.

1. Lopata.

Iarna poate sa vina la pachet si cu multe zile de ninsoare puternica, care formeaza imediat troiene in fata casei tale, facand astfel deplasarea aproape imposibila. O lopata la indemana te poate ajuta sa cureti zapada de pe alee si sa nu ramai blocat prea mult timp in casa. De asemenea, lopata te poate ajuta sa-ti deblochezi si masina, daca nu ai garaj,

2. Scara

Scara este chiar o necesitate pentru orice casa si pentru orice anotimp. Aceasta te poate ajuta daca ai nevoie sa urci pe acoperis sau in podul casei. In timpul iernii, scara este esentiala daca vrei sa cureti zapada de pe casa. Scara trebuie sa fie masiva, pentru a te sustine si destul de lunga cat sa ajunga pana la cel mai inalt punct de pe acoperis.

Toate aceste activitati pot fi privite ca o repriza perfecta de exercitii fizice, impreuna cu familia chiar.

 

sursa: www.casa-gradina.ro.