Consiliere financiară gratuită

Asigurăm toate resursele necesare pentru a găsi cele mai bune și flexibile variante de finanțare pentru clienții care doresc să-și cumpere o casă în Via Carmina, fie că vorbim de case la nivel de semifinisat sau chiar finisate sau de achiziția unui teren în Via Carmina.

Fiecare client de al nostru va beneficia de consiliere financiară gratuită și de ofertă personalizată pentru achiziția unei case în funcție de oferta pentru care optează. Suntem dispuși să găsim, alături de clienții noștri soluții avantajose de plată, atât pe termen scurt, cât și lung. Ca și modalități de plată avem: varianta de plată integrală din surse proprii sau varianta de plată prin creditare bancară, aici acoperim toată gama de finanțare existentă în piață.

Modalitate de plată integrală a casei:

Clienții care aleg să achite casa prin plată integrală beneficiază de anumite condiții preferențiale și anumite facilități avantajoase privind achiziția unei case, sub această formă procesul de a te muta la propria casă este unul foarte rapid și ușor de realizat.

Modalitatea de plată a casei prin credit bancar:

Avem o rețea de bănci cu care colaborăm și un consilier financiar cu care lucrăm pentru fiecare client în parte. Astfel, acoperim toate tipurile de creditare exitente în piață: de la creditul Prima Casă, până la credite pentru avans, la cele ipotecare sau imobiliare sau de ce nu chiar credite pentru finisare/mobilare sau pentru construcția unei case. Apelează acum la noi, pentru a program o vizită și suntem alături de tine cu o echipă de oameni bine pregătiți, care îți asigură gratuit partea de consiliere financiară, astfel încât tu să beneficiezi de cea mai bună ofertă de finanțare pentru a cumpăra o casă nouă în cel mai scurt timp. Experiența noastră ne-a făcut să fim mai mult decât atenți și flexibili, în funcție de nevoile fiecărui client, realitate care se vede limpede și în numărul mare de clienți care ne-au ales.

Asigurăm consiliere financiară gratuită

Credite avantajoase pentru antreprenori sau cei cu venituri ridicate

Credite pentru românii cu venituri din străinatate

Credite pentru șoferii de tiruri

Solicită ofertă
close slider