De acum poti urmarii situatia dosarului tau de garantare online

Cum iti ajuti gradina sa supravietuiasca atunci cand esti plecat in vacanta
04.07.2014
Informatii utile pentru locuitorii cartierului
20.07.2014

Business concept isolated on white

Clienții pot afla rapid când solicitările lor sunt transmise către FNGCIMM, când intră în lucru, dar și când sunt aprobate (sau respinse).

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (FNGCIMM) a lansat ieri o aplicație online prin care cei care au solicitat garanţii prin intermediul programului Prima Casă pot urmări, în timp real, situaţia aprobării dosarului. „Prin această aplicaţie, FNGCIMM va transmite informaţiile respective rapid şi transparent, venind în întâmpinarea aşteptărilor clienţilor. Nu în ultimul rând, se va îmbunătăţi relaţia cu băncile partenere ale FNGCIMM în programul «Prima Casă»”, notează reprezentanții Fondului.

Pentru a afla detalii despre situația cererii de garantare, clientul trebuie să intre pe site-ul oficial al FNGCIMM, apoi să selecteze opțiunea „Stare solicitare” din secțiunea Prima Casă (vezi aici), după care urmează completarea unui formular cu următoarele informații: banca la care a fost depus dosarul, numele, prenumele, data naşterii titularului de credit, tipul imobilului şi judeţul în care se află acesta. Aplicația consemnează momentul în care dosarul este transmis de la banca creditoare către FNGCIMM, momentul în care este preluat şi intră în lucru, aprobarea sau respingerea acestuia, precum şi momentul în care contractul semnat este transmis băncii.

Sursa: www.imobiliare.ro