Lansate doar de 1 luna si deja 4 case sunt vandute.

Perspectiva anului 2014 in cartierul Via Carmina
13.04.2014
„Mai” multe realizari in Via Carmina
06.06.2014

Construction Workers Looking at Roof July 1999

In luna aprilie am lansat noi modele de case gandite special pentru familii ce sunt in cautarea unui loc numai al lor.

Modelele noi de case sunt:


Dupa cum spuneam inca de luna trecuta, s-au demarat lucrarile de extindere in noua zona a cartierului, apropriindu-ne tot mai mult de Arad. Trasarea si realizarea infrastructurii drumurilor s-a realizat in cursul lunii trecute iar luna aceasta am inceput deja constructia a 26 de case din modelele noi mentionate mai sus. In cazul unora s-a ajuns deja la suprastructura parter. Mai jos sunt cateva dovezi ale celor spuse.Aceste modele de case sunt si cele care beneficiaza de noua campanie Via Carmina si anume, „Case in rate cu avans ZERO”. Aceasta campanie a fost gandita in contextul extinderii cartierului, este destinata exclusiv noilor modele de case aflate in constructie si este valabila pana in 31 iulie 2014.

Ca un prim avantaj, putem mentiona posibilitatea de a achizitiona o casa fara a fi nevoit sa platesti un avans consistent ci pur si simplu din luna semnarii contractului se intra direct pe rate.

Pentru detalii cu privire la avantajele platii în rate cu avans ZERO, te asteptam sa ne vizitezi la biroul nostru din Via Carmina sau sa ne contactezi la numerele de telefon :

– Iulia – 0733 448 888;

– Adela – 0736 300 600.

PS: Le uram „Bun venit!” noilor proprietari de case ce in ultimele doua saptamani au ales deja 4 case din modelul Diana.