Noua campanie marca Via Carmina

Perspectiva anului 2014 in cartierul Via Carmina
13.04.2014
Lansate doar de 1 luna si deja 4 case sunt vandute.
12.05.2014

 

In materie de noutati, special concepute pentru cei ce sunt in cautare de case, Cartierul rezidential Via Carmina a dat drumul campaniei “Case in rate cu avans ZERO” in luna mai a acestui an.

Da, ati citit bine, este vorba de o campanie ce ofera posibilitatea sa achizitionezi o casa fara a fi nevoit sa platesti un avans consistent ci pur si simplu din luna semnarii contractului sa intri direct pe rate.

Ceea ce este imbucurator, este faptul ca pana in prezent au fost deja 10 case rezervate prin intermediul acestei campanii iar acest lucru nu face altceva decat sa sublinieze concordanta cu nevoile voastre ale celor ce sunt in cautare de casa.

Campanie a fost gandita in contextul extinderii cartierului, este destinata exclusiv noilor modele de case aflate in constructie si este valabila pana in 30 august 2014.

Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi la adresa cartierului rezidenţial, să ne trimiţi un e-mail, să ne suni sau să ne scrii pe reţelele sociale unde suntem prezenţi. Cea mai simplă variantă este să completezi formularul de contact rapid de pe fiecare pagina din website-ul www.ViaCarmina.ro si te vom contacta noi în cel mai scurt timp. Este atât de simplu!

 Unde ne găsiţi?
Birou Vânzări
str. Augusta, nr. 15
Cartier Via Carmina
Vladimirescu

Luni – Vineri: 8:30-17:30
Sâmbăta: 9:00-13:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *