Noua campanie pentru terenurile din Via Carmina

“A house is made of bricks and beams. A home is made of hopes and dreams.”
03.03.2014
Vânzările bune grăbesc dezvoltarea cartierului!
14.03.2014

Via Carmina pregateste terenul pentru a-i primi pe cei ce doresc sa-si construiasca dupa propriul plac, un camin pentru familia lor.

Oferta Campaniei !

Una din modalitatile de plata este cea aferenta ratelor direct la dezvoltator pe 5 ani cu un avans de doar 1500 euro si cu penalitate 0 in primul an.

Cea de-a doua modalitate de plata este plata integrala cu un avans de 1500 euro si diferenta intr-un interval de 12 luni fara penalitati.

Asadar, in perioada Martie – Mai 2014, in Via Carmina  terenurile situate in zone cu toate utilitatile la nivel stradal sunt accesibile pentru fiecare. Cu suprafete cuprinse intre 367 mp si 955 mp,  loturile despre care vorbim sunt in cautare de proprietar. Acestea se afla pe strazi deja populate iar aici ne referim la modelele de case construite deja de noi sau chiar de cei care si-au construit case in regie proprie.

Tot ce trebuie să faci este să ne vizitezi la adresa cartierului rezidenţial, să ne trimiţi un e-mail, să ne suni sau să ne scrii pe reţelele sociale unde suntem prezenţi.

Datele noastre de contact se afla mai jos:

1 Comment

  1. […] comunității. Astfel, numai în primele două luni ale acestui an s-au vândut  16 case și 5 parcele de teren, ceea ce a ridicat la 307 numărul familiilor care au ales Via […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *