Noul model de casa Duplex Studio poate fi cumparata cu avans ZERO .

Lansate doar de 1 luna si deja 4 case sunt vandute.
12.05.2014
Casa Gloria poate fi cumparata cu avans ZERO!
27.05.2014

Fiind o casa duplex, casa Studio este una practica dar in acelasi timp comoda si suficient de spatioasa. Casa este amplasata pe o parcela de teren de 250 de metri patrati, are un front stradal de 8 metri, o suprafata construita de 141,03 metri patrati si o suprafata utila de 107,15 metri patrati.Parterul propune o arie de zi deschisa, ce include livingul, bucataria cu camara si diningul, alaturi de care se regaseste un grup sanitar si un dormitor matrimonial cu deschidere catre gradina. La mansarda se afla o baie spatioasa si doua dormitoare, fiecare cu dressing propriu.

Ca si nivel standard de livrare, casa Studio este la parter complet compartimentata cu pereti din zidarie sau gips carton, la alegere, finisati cu un strat de vopsea lavabila de culoare alba, instalatie sanitara si electrica, instalatie de incalzire cu centrala termica si calorifere montate, iar pardoselile la nivel de sapa, gata pentru a fi placate cu gresie sau parchet.

Mansarda se livreaza standard la rosu in interior, prevazuta cu coloane pentru instalatiile electrice, sanitare si termice, fara insa a fi facuta distributia acestora.

La exterior, casa este complet finisata, construita pe structura clasica din caramida, cu izolatie din polistiren de 10 cm si tencuiala structurata, tigla din beton de tip Bramac, jgheaburi si burlane.

Spatiul exterior cuprinde:
– Acces pietonal, cu latime de 1 metru, din pavaj de 6 centimetri, incadrat cu borduri din beton;
– Terenul liber aferent casei se va preda nivelat in fata constructiei, fara alte amenajari;
– Gard perimetral al gradinii din structura usoara de lemn;
– Bransament la reteaua de apa si canal Via Carmina;
– Bransament la reteaua electrica Enel.

Acest model de casa beneficiaza de noua campanie Via Carmina si anume, “Case in rate cu avans ZERO”. Aceasta campanie a fost gandita in contextul extinderii cartierului, este destinata exclusiv noilor modele de case aflate in constructie si este valabila pana in 31 iulie 2014.

Ca un prim avantaj, putem mentiona posibilitatea de a achizitiona o casa fara a fi nevoit sa platesti un avans consistent ci pur si simplu din luna semnarii contractului se intra direct pe rate.

Pentru detalii cu privire la avantajele platii în rate cu avans ZERO, te asteptam sa ne vizitezi la biroul nostru din Via Carmina sau sa ne contactezi la numerele de telefon :

– Iulia – 0733 448 888;

– Adela – 0736 300 600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *