Casa Gloria poate fi cumparata cu avans ZERO!

Noul model de casa Duplex Studio poate fi cumparata cu avans ZERO .
26.05.2014
“Mai” multe realizari in Via Carmina
06.06.2014

Cea mai spatioasa casa din Via Carmina, casa Gloria are un living mare si dormitoare spatioase, ideala pentru familiile cu doi sau chiar trei copii. Curtea proprie ofera spatiul ideal pentru copii, unde acestia se vor juca in siguranta, intr-un mediu curat, protejat de traficul, poluarea si galagia orasului. Casa este amplasata pe o parcela de teren de 250 de metri patrati cu un front stradal de 12 metri.

Lumina inunda aceasta casa din toate directiile oferind o atmosfera placuta in toate anotimpurile. Cele doua dormitoare de la mansarda au cate un dresing, iar unul are chiar si un balcon frantuzesc. Suprafata construita este de 157,06 metri patrati iar cea utila de 115,08 metri patrati.

Ca si nivel standard de livrare, casa Gloria este in interior complet compartimentata cu pereti din zidarie sau gips carton, la alegere, finisati cu un strat de vopsea lavabila de culoare alba, instalatie sanitara si electrica instalatie de incalzire cu centrala termica si calorifere montate, iar pardoselile la nivel de sapa, gata pentru a fi placate cu gresie sau parchet.La exterior, casa este complet finisata, construita pe structura clasica din caramida eficienta, cu izolatie din polistiren de 10 cm si tencuiala structurata, tigla din beton de tip Bramac, jgheaburi si burlane. Fiecare casa are amenajata in lateral o parcare acoperita cu structura de lemn, avand o suprafata de aproximativ 21 de metri patrati.

Spatiul exterior cuprinde:
– Gard perimetral al gradinii din structura de lemn;
– Gard de maxim 50 centimetri inaltime, din structura de lemn, in fata casei;
– Trotuar de 50 cm in jurul casei;
– Acces auto frontal format din di de rulare din pavaj in grosime de 6 centimetri,incadrat cu borduri din beton;
– Acces pietonal frontal, cu latime de 1 metru, din pavaj in grosime de 6 centimetri,incadrat cu borduri din beton;
– Terenul liber aferent casei se va preda nivelat in fata constructiei, fara alte amenajari;
– Bransament la reteaua de apa si canal Via Carmina;
– Bransament la reteaua electrica Enel.

Acest model de casa beneficiaza de noua campanie Via Carmina si anume, “Case in rate cu avans ZERO”. Aceasta campanie a fost gandita in contextul extinderii cartierului, este destinata exclusiv noilor modele de case aflate in constructie si este valabila pana in 31 iulie 2014.

Ca un prim avantaj, putem mentiona posibilitatea de a achizitiona o casa fara a fi nevoit sa platesti un avans consistent ci pur si simplu din luna semnarii contractului se intra direct pe rate.

Pentru detalii cu privire la avantajele platii în rate cu avans ZERO, te asteptam sa ne vizitezi la biroul nostru din Via Carmina sau sa ne contactezi la numerele de telefon :

– Iulia – 0733 448 888;

– Adela – 0736 300 600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *