A fost petrecere si întrecere la noi în cartier!

Viitoarea metropolă arădeană – Arad + Vladimirescu
12.02.2013
Ultima casa Optima de vanzare !
01.08.2013

Pentru inceput dorim sa multumim celor care au transformat 15 iunie intr-un eveniment memorabil in care competitia, zambetele, buna dispozitie si joaca au ocupat primul loc.

Daca stam sa ne gandim, in 15 iunie i-am pus la munca pe locuitorii cartierului, invitatii acestora si copii lor. Probabil va intrebati: Cum asa? Practic s-au inscris la cross pe diferite categorii de varsta si au alergat pe traseul amenajat prin cartierul Via Carmina.

Bineinteles ca in cazul celor mari au fost atat castigatori cat si participanti „descurcareti” care au reusit sa scurteze putin traseul, dar tocmai acest lucru a facut intrecerea sa fie plina de zambete si sa aiba un success neasteptat.

De cealalta parte copii s-au bucurat de prezenta cuplului celebru Minnie si Mickey Mouse, a lui Scooby Doo, de premiile pentru participarea la crossul copiilor, de toboganele gonflabile si de spectacolele de magie special pregatite pentru ei. Daca vreti sa vedeti mai multe imagini de la sarbatoarea copiilor in cartierul Via Carmina, urmati acest link. 🙂