Locuri de case în Arad Via Carmina

Avem spre vânzare terenuri cu suprafață cuprinsă între 350 mp și 1.500 mp pentru cei care îți doresc să construiască o casă nouă în regie individuală. Suntem primii, când vine vorba de locuri de casă în Arad, așa că te invităm să programezi acum o vizită să-ți alegi locația preferată din cartier.

Cei care aleg să-și construiască casa mult visată în Via Carmina, beneficiază de terenuri la prețuri avantajoase, terenuri care dispun de utilități ( apă, gaz, curent, canal) și sunt în zone unde avem realizate partea de infrastructură – asfalt, iluminat stradal.

Opt motive ca să alegi un loc de casă în Arad, în Via Carmina:

1. Locuiești într-un cartier modern, extins de case noi în Arad!
Poți face parte dintr-un cartier modern, cu infrastructură, utilități și facilități complete, cartierul Via Carmina fiind prima opțiune când vine vorba de cartierele de case noi din Arad.

2. Beneficiezi de o locație cheie adaptată nevoilor tale!
Poți fi la doar cinci minute de marile centre comerciale – Real/Selgros/Jumbo, ai acces rapid la școli, grădinițe, spitale private – Clinica Medlife Genesys, săli de sport – care sunt vis-à-vis de cartier, săli de evenimente și nu în ultimul rând ești la doar câțiva pași de Pădurea Vladimirescu.

3. Ai medic de familie și clinică privată direct în cartier!
Poți beneficia de servicii medicale direct în cartier, la Clinica Laser System.

4. Nu aștepți ani de zile pentru a-ți construi casa ta cea nouă!
Pentru că Via Carmina se construiește chiar acum, de peste 10 ani de zile, în timp ce citești acest text. Nu este doar o întindere de parcele de terenuri de vânzare în Arad așteptând primele case construite. Utilitățile sunt toate aici, drumurile există, iar tu poți să-ți construiești casa mult visată când dorești și sub ce formă dorești.

5. Plătești mai puțin locuind în proximitatea orașului!
Poți fi la doar câteva minute de centrul orașului, într-un cartier de case liniștit, însă plătești taxe și impozite cu mult mai mici, deoarece aparținem de Primăria Vladimirescu.

6. Locuiești într-o zonă curată și nepoluată, cu numeroase spații de joacă direct în cartier!
Poți locui într-un cartier nepoluat, învecinat cu Pădurea Vladimirescu, iar copii tăi se pot juca în siguranță în spațiile de joacă amenjate în cartier. Odată ce vizitezi cartierul, cu siguranță vei alege să-ți construiești aici casa.

7. Beneficiezi de prețuri accesibile și de finanțare flexibilă!
Prețurile pe care le avem la terenuri sunt mai mult decât accesibile raportate la piața din Arad, iar noi te putem ajuta cu finanțare flexibilă. Mai trebuie doar să programezi o vizită în cartier.

8. Îți oferim o serie de discounturi pentru materiale necesare construcției și finisării casei!
Prin intermediul cardului Via Carmina, pe care ți-l oferim cadou în momentul achiziției unui teren sau a unei case, poți să beneficiezi de disconturi ridicate la partenerii Via Carmina. Acest beneficiu te ajută să cumperi materiale de calitate la prețuri preferențiale și asta doar pentru că ai ales inteligent și ai ales să-ți întemiezi căminul în Via Carmina.

Solicită ofertă
close slider