Tocmai pentru ca garajul este important .

De luni 15 septembrie Via Carmina asigura transportul din si inspre cartier
12.09.2014
Programul Prima Casa va folosi fondurile destinate locuintelor ANL
28.09.2014

Car parked in front of a luxury house

Atunci cand cauti o casă, sau poate chiar o construesti una, e important să iei în considerare şi existenţa unui garaj. Intrebarea este, daca eşti dispus să plăteşti mai mult pentru o casă, sau o construcţie, cu garaj?

Ceea ce este important de retinut, este ca garajul trebuie văzut ca o investiţie. Dacă vei vrea vreodată să vinzi casa, atunci va fi justificat un preţ ridicat de vânzare care să includă şi garajul. Cu alte cuvinte, garajul ridică valoarea casei.

În funcţie de posibilităţile financiare, se poate alege o casă ce dispune de garaj pentru două maşini, sau se poate construi, dacă este nevoie.

Garajul nu trebuie să fie exagerat de mare. Cel mai important este să încapă maşina, iar dacă mai rămâne ceva loc în plus, cu atât mai bine. Utilează-ţi garajul pe cât de mult posibil, nu trebuie să-i lipsească lumina şi aerisirea. Uşa din exterior asorteaz-o cu tencuiala casei. Garajul trebuie încorporat în arhitectură imobilului, nu arată bine dacă face notă discordantă.

Garajul este şi spaţiu de depozitare.

În cazul în care ai un garaj spaţios, îl poţi amenaja cu dulapuri şi spatii de depozitare pentru scule şi poţi monta pe pereţi cârlige de care să agăţi bicicletele.

Ai grijă însă ca nu cumva garajul să devină o magazine plină de vechituri. Triază cu grijă lucrurile pe care doreşti să le depozitezi şi nu uita să fii ordonată. Nu depozita nimic pe jos, pune totul în cutii sau în sertare. Dacă eşti ordonat de la început, vei economisi foarte mult timp atunci când cauţi ceva anume.

Montează detector de fum în garaj, nu strică să fii prevăzătore şi nu costă mult.

Tocmai pentru ca garajul este destul de important si unele modele de casa existente in cartierul Via Carmina au fost gandite ca continand garaj.

Dintre aceste modele mentionam:

siSursa: www.casa-gradina.ro;