Vânzările bune grăbesc dezvoltarea cartierului!

„A house is made of bricks and beams. A home is made of hopes and dreams.”
03.03.2014
Anul trecut, locuintele din Romania au avut cea mai mare scadere de pret in comparatie cu alte 42 de tari din lume
23.03.2014

Lansat la începutul lui 2009 și construit în cea mai dificilă perioadă pentru piața imobiliară, cartierul Via Carmina confirmă statutul de cea mai importantă zonă rezidențială nouă a Aradului, atât din punct de vedere al întinderii, de peste 60 de hectare, cât și din punct de vedere al vânzărilor.

Oferta este bogată, casele excelent proporționate, terenurile bine dimensionate, prețurile foarte convenabile, facilități pentru clienți nenumărate și lucrurile nu se opresc aici, un rol important avându-l recomandările membrilor comunității. Astfel, numai în primele două luni ale acestui an s-au vândut  16 case și 5 parcele de teren, ceea ce a ridicat la 307 numărul familiilor care au ales Via Carmina.

“Ne bucurăm când suntem recomandați de către clienții noștri pentru că acest fapt ne arată că facem bine ceea ce facem. Ei au devenit parte activă la dezvoltarea continuă a cartierului, fiind cei care  l-au testat, le-a plăcut și îl recomandă, contribuind semnificativ la acest ritm al vânzărilor și vreau să le mulțumesc și pe această cale.”, afirmă Dorin Cura, Manager Marketing – Vânzări.

Oferta curentă la case, cu un avans mic și posibilitatea de a schimba apartamentul cu o casă, precum și noua campanie lansată pentru vânzarea parcelelor de teren cu un avans de numai 1500 de euro și plata în rate pe 5 ani, au avut un răspuns foarte bun din partea arădenilor interesați, iar interesul crește, fiind mulți cei care vin să viziteze cartierul și să ceară detalii de la consultanții de vânzări Via Carmina.

“Văzând numărul ridicat al celor interesați și mai ales nivelul de seriozitate și implicare la care s-a ajuns în numeroase discuții, am identificat “pericolul” de a rămâne, în câteva săptămâni, fără case pe stoc. Avem astăzi cereri solvabile pentru 4 case în următoarele zile și ne vedem nevoiți să începem cu 3 luni mai repede demararea construcțiilor în zona VI. Nu pot să spun că acest lucru nu ne bucură, din toate punctele de vedere. “ a mai precizat Dorin Cura.

Pentru detalii cu privire la campaniile curente și condițiile lor speciale în ceea ce privește oferta de case sau terenuri în Via Carmina, sunteți invitați să luați legătura cu unul din reprezentanții echipei Via Carmina care vă pot asista, la numerele de telefon 0736.300.600 sau 0733.44.88.88 Adela Rab la 0736.300.600, adela.rab@viacarmina.ro sau cu Iulia Tokarski, 0733.44.88.88, iulia.tokarski@viacarmina.ro sau și mai simplu, să accesați direct website-ul www.viacarmina.ro.